Vineri, 21 mai, sunt sărbătoriți Sfinții Împărați Constantin și Elena. Sfânta Elena este ocrotitoarea Centrului de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” din București.

Sfânta Elena a avut o contribuție importantă în formarea copilului ei, care a marcat istoria Europei și a lumii întregi. Sfântul Constantin cel Mare, fiul Sfintei Elena, pe lângă importanța sa politică și religioasă, este binecunoscut în istoria filantropiei și istoria drepturilor, libertăților și demnității persoanei. În actele sale de binefacere și în dispozițiile juridice a fost sprijinit în mod direct de mama lui. De asemenea, Sfântul Constantin a încredințat Sfintei Elena organizarea mai multor acte de binefacere.

Momentele de sărbătoare se trăiesc mai frumos împreună. De aceea în perioada 17-21 mai 2021 vă așteptăm la Zilele Porților Deschise la Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Împărăteasă Elena”. Ne dorim să vă întâlnim, să vă mulțumim și să vă povestim despre sprijinul oferit femeilor în criză de sarcină și copiilor lor.

Adresa Centrului „Sfânta Împărăteasă Elena” este Bd. Basarabia nr. 28 A, et. 3, Sector 2, București. Programul de funcționare: Luni-Vineri, 9-17.