Cu multă bucurie anunțăm că bursa pentru participarea online la Conferința Heartbeat International 2022, cea mai mare conferință despre criza de sarcină din lume, a fost acordată doamnei Irina Postica, psiholog în cadrul Misiunii Sociale „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei. Anul trecut, Misiunea Socială „Diaconia” a început demersurile pentru deschiderea unui centru de sprijin pentru femeile în criză de sarcină la Chișinău.

Emoționată de această veste, doamna Irina Postica a spus că această bursă „este cel mai frumos și cel mai util dar primit în acest an”.

A 51-a ediție a Conferinței Heartbeat International se va desfășura în perioada 30 martie-1 aprilie 2022. Tema conferinței din 2022 este „Onward” („Tot înainte”). Tema a fost aleasă pentru a transmite dorința de implicare și de progres continuu în sprijinirea femeilor în criză de sarcină. Heartbeat International este prima, cea mai mare și cea mai extinsă rețea de sprijin pentru femei însărcinate din lume, cu 3.000 de centre afiliate de pe toate continentele locuite.

Începând cu anul 2020, această bursă este oferită în fiecare an de Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei pentru a sprijini formarea continuă a lucrătorilor din domeniul crizei de sarcină și dezvoltarea centrelor de sprijin pentru femeile însărcinate.

În date concrete, bursa oferă câteva oportunități extraordinare: 120 de ateliere susținute de profesioniști pro-viață pe parcursul celor 3 zile de conferință, invitați cu foarte multă experiență, posibilitatea de a pune întrebări în cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri, materiale (prezentări, clipuri, fișe), posibilitatea de a vizita un târg virtual cu peste 150 de organizații și centre pro-viață din SUA, precum și acces timp de 21 de zile la înregistrările atelierelor prezentare în cadrul conferinței.

Foto: Misiunea Socială „Diaconia”