Vă preocupă sprijinirea femeilor în criză de sarcină? Doriți să vă formați în acest domeniu? Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, ați ajuns unde trebuie! Oferim oricui dorește oportunitatea de a participa gratuit la 10 webinarii și 2 conferințe naționale despre criza de sarcină și sprijinirea femeilor însărcinate. Webinariile sunt organizate de Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei și se desfășoară online, în fiecare lună, pe platforma Zoom. Pentru a vă înscrie puteți trimite un mail pe adresa formare@centrulsfantaelena.ro.

1. Marți, 18 ianuarie: „5 motive pentru care merită să te specializezi în criza de sarcină”

2. Marți, 15 februarie: „10 pași pentru deschiderea unui centru de sprijin”

3. Vineri și sâmbătă, 18 și 19 martie: Conferința Națională a Centrelor de Sprijin pentru Femeile Însărcinate, Ediția a V-a, Primăvară 2022. Tema: „Abordarea sistematică a crizei de sarcină și conlucrarea interdisciplinară în oferirea sprijinului”

4. Marți, 12 aprilie: „Sună telefonul. Cum răspund unei solicitări de sprijin?”

5. Marți, 17 mai: „7 lucruri pe care trebuie să le știe un asistent social când începe să lucreze cu femeile în criză de sarcină”

6. Marți, 14 iunie: „Consilierea femeilor în criză de sarcină. Aspecte practice”

7. Marți, 5 iulie: „Sprijinirea psihologică a femeilor în criză de sarcină cu istoric de traumă”

8. Marți, 2 august: „Procese de management în cadrul centrelor”

9. Marți, 13 septembrie: „La ce ne ajută birocrația? Legi, norme și proceduri explicate”

10. Marți, 11 octombrie: „Promovarea centrului în comunitate”

11. Vineri, sâmbătă, 18 și 19 noiembrie: Conferința Națională a Centrelor de Sprijin pentru Femeile Însărcinate, Ediția a VI-a, Toamnă 2022. Tema ediției: „ Formarea continuă a personalului și dezvoltarea constantă a activității centrelor – de la nevoia esențială la implementarea practică”

12. Marți, 13 decembrie: „5 elemente de fundraising pentru centrele dedicate sprijinirii femeilor însărcinate”.