„We are the champions!”, „We are the champions!”. Hei, am o curiozitate! Știți cumva dacă copiii nenăscuți pot aplauda în pântecele mamei? Cum de ce? N-ați aflat? Echipa de ciclism a Marii Britanii a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind însoțită de un membru special, care și-a susținut mama „din interior”! Da, da, e oficial. Ciclista Elinor Barker a câștigat argintul la JO Tokyo împreună cu echipa ei, în timp ce era însărcinată.

Elinor a postat zilele acestea un anunț pe Twitter despre copilul pe care urmează să-l nască:

„Nu ne vine să credem cât de norocoși suntem. Suntem atât de entuziasmați să parcurgem următoarea etapă a vieții noastre împreună”. Anunțul a fost primit cu bucurie de milioane de fani. Unii au început repede să calculeze data concepției, așa că sportiva a revenit cu o postare pe Instagram: „Și, pentru cei cu ochi de vultur care au făcut calculele, da, eram însărcinată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.”

De asemenea, Serena Williams era însărcinată în aproximativ două luni când a câștigat cel de-al 23-lea titlu de grand slam la Australian Open în 2017.

Mulțumim sportivelor care oferă mărturii emoționante despre copiii lor nenăscuți! Cu siguranță curajul lor va inspira multe de sportive să devină mame, depășind presiunile cu care se confruntă în perioada sarcinii.

Sursă: CNN