„Când ajungi să fii mamă singură, ai nevoie să știi că nu ești complet singură. Și chiar dacă simți că ești complet singură, Dumnezeu ne trimite în cale oameni care ne pot oferi suportul de care avem nevoie. Emoțional, financiar, social. Când Alexandra de la Centrele Roua mi-a zis «nu ești singură», am izbucnit în lacrimi. Era tot ce aveam nevoie să aud. 💙💗

Sunt însărcinată în 7 luni și sunt mai fericită ca niciodată. Va fi ușor? Nu. Va fi frumos? Cu siguranță, da! Copilul meu m-a învățat să plang de iubire. Da, de iubire. Nu de tristețe, de oboseală sau de fericire. De iubire! E un sentiment care nu se compară cu nimic și pentru care merită să mă lupt cu toți monștrii din mintea mea și din lumea exterioară. Odată ce devenim mame, devenim mai puternice decât am crezut vreodată.”

Adriana Gîrneț a venit la noi, căutând sprijin emoțional și ghidare în perioada minunată și complicată prin care trece: sarcina unei femei singure. Știm cât de important este ca femeia însărcinată să fie sprijinită de partener și de familie. Că aducerea pe lume a unui copil e o împreună lucrare. Că responsabilitatea trebuie împărțită, la fel cum facem și cu bucuria de a ține în brațe copilul iubit, de a ne bucura de el când crește. Dar uneori, când mama este abandonată, avem responsabilitatea de a-i fi alături și de a o sprijini cu tot ce putem oferi mai de folos.

Ne bucurăm mult că Adriana își duce sarcina cu bine, în timp ce își continuă și activitatea profesională, de trainer de fitness foarte valoros. Curajul ei de a vorbi despre sarcină, provocările și trăirile ei sunt un exemplu pentru noi și pentru comunitatea ei profesională. Suntem siguri că tinerele au nevoie de asemenea modele, care să le încurajeze să își asume viața, cu toată presiunea din partea societății, care ne spune că trebuie să muncim mult, să dormim puțin, să nu avem viață personală și, dacă se poate, să părem și extra-fericiți pe rețelele de socializare.