Lansăm programul MASTERCLASS CIVIC, o serie de webinarii live destinate informării, educării și creșterii asumării societății civile față de situația femeilor însărcinate și a mamelor care se află în situații disperate.

Dorim să aducem cât mai aproape de inima și mintea publicului nostru această problematică, pentru a putea construi împreună soluții pentru femeile și mamele în situații dificle, care au atâta nevoie de ajutorul tuturor. 💙🌱

Programul cuprinde două capitole:

➡️ Green Days, adresat specialiștilor și experților din asistența socială sau care își doresc să afle mai multe despre acest subiect, dar și altor membri ai societății civile și autorităților

➡️ Blue Days, adresat femeilor însărcinate sau care au trecut printr-o situație traumatică și părinților în situații dificile, care au nevoie de sprijin și consiliere.

Deocamdată, webinariile se vor desfășura online.

Marți, 21 noiembrie, ora 14:00: De ce avem nevoie de centre de sprijin pentru femei însărcinate? – Alexandra Nadane, Directorul Centrelor ROUA.

Luni, 11 decembrie, ora 13:00: Depresia post-natală. Cum o recunoaștem, unde cerem ajutor? – Cosmina Leuca, Psiholog și psihoterapeut Centrele ROUA.

Marți, 30 ianuarie, ora 14:00: Gestionarea traumei pierderii unui copil înainte de naștere – Bogdana Fati, Psihoterapeut Centrele ROUA.

Înscrie-te și beneficiază gratuit de expertiza unor specialiști cu mare experiență în domeniu: https://tinyurl.com/5n763xbp