Lipsa de sprijin pentru femei însărcinate și mame este una dintre cele mai acute probleme sociale din România. Oferă acum un sprijin care salvează vieți și construiește un viitor pentru mame și copii! Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit datorat statului pe anul 2022 către Centrele ROUA prin completarea formularului 230 al Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei.

Termen de depunere: 25 mai 2023.

Te gândești că ai vrea să ajuți, dar n-ai merge nici în ruptul capului să depui formularul la ANAF sau la poștă? Iată 3 soluții diferite pentru a evita birocrația:

1. Depui declarația online la ANAF

Dacă ai cont în Spațiul Privat Virtual de la ANAF, accesezi acest link, te loghezi și încarci declarația 230 completată.

2. Ne trimiți formularul completat și îl depunem noiq

Intri pe redirectioneaza.ro/centreleroua. Completezi, descarci declarația 230, o semnezi și o trimiți pe formulare@centreleroua.ro, iar de depunere ne ocupăm noi.

3. Ne faci o vizită la centre și aduci și formularul/formularele

Vizitezi oricare dintre Centrele ROUA, iar cu ocazia asta aduci formularul completat sau mai multe formulare pe care le-ai strâns de la familie, colegi sau prieteni. Ulterior noi centralizăm formularele primite și le trimitem la ANAF-ul din fiecare sector/județ.

Adresele celor două centre:

Centrul ROUA „Sfânta Alexandra Împărăteasa” – Calea Victoriei 155, Bloc D1, Tronson 5, et. 2, Sector 1, București.

Centrul ROUA „Sfânta Împărăteasă Elena” – Bd. Basarabia nr. 28 A, et 3, Sector 2, București.

Program de funcționare: Luni-Vineri 9-17.