La centrele ROUA oferim consiliere psihologică, lucrul în grupuri și comunități de sprijin. Dar multe mame care ne cer ajutorul au nevoie de sprijin financiar pentru a cumpăra cele mai de bază produse pentru bebelușii lor. Le-am numit “kituri de supraviețuire” și conțin scutece, lapte praf și produse pentru igiena bebelușului.

Noi cumpărăm și le oferim “kiturile de supraviețuire” pentru 3, 6 sau 9 luni.

Când au această nevoie de bază acoperită, ele se pot ocupa și de sănătatea lor fizică și mentală. Pot avea grijă de bebelușii lor fără stresul că mâine n-au cu ce să își hrănească copilul.

De 6 ani, derulăm multe programe sociale, susținând peste 2000 de femei aflate în situații dificile, prin consiliere psihologică, servicii sociale și sprijin material. Contribuția civică este unul dintre factorii cheie pentru dezvoltarea oricărei societăţi și ne ajută să evoluăm și să construim o viaţă mai bună.

Știm că impactul implică mai multe direcţii de dezvoltare și necesită eforturi pe termen lung. De aceea, în fiecare an, împreună cu susținătorii, voluntarii și partenerii noștri, identificăm noi inițiative.

Ajutând femeile însărcinate și mamele, construind comunități de sprijin și educare, creștem și noi, iar împreună ne bucurăm de schimbările pe care reușim să le producem în societate.

Alege să fii eroul unei mame și al bebelușului ei! Ajută-i să supraviețuiască!

***

Tu ești COMUNITATEA noastră! Cum poți schimba destinul unei femei în criză de sarcină sau al unei mame aflate în dificultate, care primesc de la noi ajutor material, psihologic și instituțional:

➡️ Trimite acum un SMS cu textul “DOI” la 8845 și activează o donație lunară de 2 euro ✨🐞

➡️ Fii eroul unei mame și sprijină cumpărarea kitului de supraviețuire pentru ea și bebelușul ei, în campania noastră #10MAME1AN: https://centreleroua.galantom.ro/p/alexandranadane

➡️ Donează cu cardul aici: https://centreleroua.ro/doneaza❤️🌝

➡️ Donează prin PayPal aici: https://www.paypal.com/paypalme/centrulalexandra 🐥💫

➡️ Donează în conturile Asociației: 🌱⭐️
Beneficiar: Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei
RO79RNCB0082153361040001 LEI
RO52RNCB0082153361040002 EURO
RO25RNCB0082153361040003 USD

Orice variantă alegi, ești deja eroul nostru și al lor! ✨