Duminica ce a trecut, 17 octombrie 2021. Sună Iulia. Plânge deznădăjduită. Tocmai ce a încheiat conversația cu tatăl copilului, de la care aștepta cel mai mult sprijin. I-a spus că nu-i pasă, că nu vrea să mai audă de ea și de copil, apoi i-a închis telefonul.

E un moment critic, pentru că adesea răul care ni se face ne stimulează să facem și noi rău – de la abandonarea și ura tatălui copilului față de femeia însărcinată și de copil la abandonarea de către ea a copilului este doar un pas, care se face foarte ușor în lipsa unui bine, a cuiva care să o iubească și să o sprijine pe femeie, să îi asume pe ea și pe copil în locul tatălui ticăloșit. Fără o astfel de iubire, sprijin și asumare, Iulia și copilul ei ar pierde lupta.

Nădejde sufletească, sprijin concret și dragoste încercăm să îi oferim Iuliei și ea le primește. Asta o ajută pe Iulia să redevină luptătoare pe care o știm de o luna și jumătate. Da, criza de sarcină prin care trece durează deja de o lună și jumătate. Zi de zi, săptămână de săptămână, Iulia se luptă cu presiunile părinților, cu lipsa de asumare a partenerului, cu incertitudinile legate de viitor, iar noi suntem alături de ea în această bătălie.

Când totul pare lipsit de speranță, Dumnezeu face să răsară din nou soarele pe strada ei. Ieri, Iulia a a fost la ecografia de 10 săptămâni. Ce a simțit la prima întâlnire cu bebelușul ei și cum a fost când a auzit pentru prima dată bătăile inimii puteți descoperi în clipul video de mai jos. Ajută-ne să ajutăm, ajută pe femeile în criză de sarcină și pe copiii lor nenăscuți! Astfel ajuți viața și bucuria.